advies over hypotheken

Zo zou het moeten zijn. Het krijgen van financieel advies, bijvoorbeeld over hypotheken, moet je een enthousiast gevoel geven. Je dromen komen binnen bereik, je kunt je huis kopen, verbouwen, blijven wonen als er iets naars gebeurt, kortom je gaat het goed regelen. Herkenbaar? Meestal niet.

Waarom eigenlijk niet, vraag je je misschien af. Ik zie vaak dat mensen verwachten dat het onmogelijk is om hun wensen voor elkaar te krijgen, of in ieder geval dat het veel gedoe is. Het duurt lang en kost veel geld, bijvoorbeeld om een hypotheek rond te krijgen, de effecten merk je pas over een lange periode of, als je geluk hebt, nooit en je betaalt er wel voor! Het is ook niet leuk om na te denken over de momenten dat het in de toekomst misschien wat minder kan gaan.

Verander ik daar iets aan? Vaak wel, door mijn kennis en ervaring kan ik veel werk uit handen nemen en alles goed en efficient regelen. Bij complexe zaken zoek ik naar de mogelijkheden en oplossingen. Hierdoor heb ik regelmatig dingen voor elkaar gekregen waar anderen afhaakten. 

Daarnaast ben ik goed bereikbaar, draai niet om de zaak heen en geef, voordat ik voor je aan het werk ga, door wat de kosten zijn, zodat dat nooit een verrassing is.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Maak dan een afspraak met mij, ons eerste gesprek om kennis te maken is voor mijn rekening.

Wil je meer weten over hypotheken kijk dan ook op hypotheekmagazine.nu

Hajo de Vries